6 مزیت میوه خشک

مقایسه میوه خشک با میوه تازه

مقایسه میوه خشک با میوه تازه

با توجه به اینکه “آسان میوه خشک” در راستای رسالت خود مبنی بر ارائه تغذیه سالم به جامعه قصد دارد این مهم را جامه عمل بپوشاند، بر آن است تا طی مفالاتی اقداماتی را که در این زمینه انجام می دهد به اطلاع مخاطبان و مشتریان خود برساند. از این رو مقالاتی در مورد میوه خُشک و خواص میوه خشک و مزایا و معایب آن و تفاوت آن با میوه تازه و سایر مطالبی که به این نوع از تغذیه تهیه نموده که به تدریج به اطلاع مخاطبان خواهد رساند.

کسانی که تغذیه برایشان مهم است، برای آنکه تغذیه سالم استفاده کنند، خوب است بدانند؛

که میوه های خشک، برای سلامتی بسیار مفیدند.

میوه های خشک، در کنار تمام مزایا و برتری هایی که دارند، اثرات درمانی موثر و مفیدی دارند، بدون اینکه عوارض جانبی داشته باشند، زیرا در عین کم حجم بودن، مغذی هستند و انرژی لازم را برای بدن تامین می کنند. در حقیقت می توان گفت میوه های خشک، مانند یک کپسول طبیعی برای حفظ سلامتی بدن عمل می کنند.

یعنی در حجم کمی از تغذیه، مقدار زیادی از مواد لازم برای بدن گنجانده شده است.

مقایسه میوه خشک با میوه تازه

مقایسه میوه خشک با میوه تازه
مقایسه میوه خشک با میوه تازه

طراوت و تازگی که در میوه تازه هست، در میوه خُشک شده نیست.

همچنین بدلیل عادت ما به میوه طبیعی، ممکن است از نظر روانی علاقه مان به میوه طبیعی بیشتر باشد. ولی مزایای میوه خشک، بیشتر است.

یعنی امتیازاتی دارد که استفاده از آن را بر استفاده از میوه تازه ترجیح می دهد.

در ادامه به صورت خلاصه به آنها میپردازیم.

 

حجم کم تر میوه خشک

حجم میوه خُشک در مقایسه با میوه تازه کمتر است. به صورت عمومی هر 8 الی 20 کیلو میوه تازه، یک کیلو میوه خشک می دهد که این عدد برای میوه های مختلف متفاوت است. حجم پایین میو ه خشک باعث می شود که مناسب برای همراه بردن در مدرسه، اردو، مسافرت، محل کار و سایر موارد مشابه باشد. شما در نظر بگیرید بخواهید 10 نوع میوه را همراه خود به مسافرت یا اردو یا … ببرید. چه حجمی را اشغال میکند؟ اگر همین مقدار میوه خشک شود، فضایی که اشغال می کند یک دهم می شود.

تنوع بیشتر میوه خشک

تنوع میوه خُشک در همه فصول زیاد است. ولی میوه تازه متناسب با هر فصل در بازار موجود است. شما فکر کنید در فصل پاییز یا زمستان بخواهید از میوه هلو یا شلیل استفاده کنید. آیا امکانش هست؟ خیر. ولی اگر در هر زمان از سال اراده کنید، می توانید هلوی خشک بخرید و استفاده کنید. این مزیتی بسیار مهم برای میوه خشک نسبت به میوه تازه است.

در حال حاضر “آسان میوه خشک” تقریبا در تمام فصول سال کلیه میوه های 4 فصل را دارد.

در حالی که شما نمیتونید میوه های یک فصل را در فصل دیگر پیدا کنید.

 هضم آسان

 بدلیل تبخیر آب میوه خشک، می توان مقدار زیاد آن را خورد در حالی که میوه تازه را به مقدار زیاد نمیشود مصرف کرد. در فرآیند خشک کردن میوه، حدود 90 درصد آب آن تبخیر می شود. برای همین میوه سبک می شود و خوردن آن احساس سیری به انسان نمیدهد. اگر شما یک عدد سیب یا مثلا پرتقال بخورید، اصطلاحا شما را میگیرد و میل خوردن سایر میوه ها در شما کم می شود. ولی اگر آب همین میوه ها حذف شود، اشتهای شما برای خوردن میوه آن بیشتر می شود. چون بخشی از میوه که آب آن بوده حذف شده و معده شما ظرفیت بیشتری برای جذب غذا دارد.

 طعم

میوه خشک بسیار شیرین تر و خوشمزه تر از میوه معمولی است. در فرآیند خشک کردن میوه اتفاقی می افتد که میوه شیرین تر و خوشمزه تر می شود. در واقع مانند این است که شیرینی و محتوای میوه فشرده تر شود که باعث خوشمزه تر شدن آن می شود. البته در زمان خشک شدن میوه، فعل و انفعالاتی اتفاق می افتد که باعث رسیده تر شدن میوه می شود.

یعنی مزه میوه رسیده را به خود میگیرد، غیر از اینکه شیرینی و محتوای آن هم فشرده می شود.

ماندگاری بیشتر

میوه خُشک را برای زمان طولانی می توان نگهداری کرد در حالی که میوه تازه را مدت محدودی می توان نگه داشت.

شما چند روز می توانید سیب یا پرتقال یا موز را نگهداری کنید؟

حالا فکر می کنید همین زمان برای سیب خشک، پرتقال خشک و یا موز خشک چند روز می شود؟

میوه خُشک را اگر در شرایط خنک نگهداری کنید، تا یک یا دو سال نیز می توان نگهداری کرد.

این در حالی است که میوه موز به عنوان مثال بیش از 2-3 روز قابل نگهداری نیست.

به همین دلیل از لحاظ اقتصادی هم به صرفه تر است. چون احتمال خراب شدن در دراز مدت برای میوه خشک، کمتر است.

غنای غذایی

در مورد برتری غذایی میوه خشک و خواص میوه خشک نسبت به میوه تازه نیز برخی موارد هست که به صورت خلاصه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تفاوت میوه خشک با میوه طبیعی

تفاوت میوه خشک با میوه طبیعی

🔸 میوه خُشک، سرشار از فیبر است.

فیبر یکی از مواردی است که در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و برای بدن نیز بسیار مفید است.

در مقالات بعدی در مورد فیبر و خواص آن برای بدن بیشتر صحبت خواهیم نمود.

🔸 میوه خُشک شده حاوی آنتی اکسیدان می باشد.

به غیر از فیبر که در اکثر میو ه های خشک به وفور یافت می شود، آنتی اکسیدان نیز در میو ه خشک، موجود است.

آنتی اکسیدان ها نیز خواصی برای سلامتی دارد که در مقالات بعدی به صورت جزئی به آن پرداخته خواهد شد.

🔸 یکی دیگر از خواص میوه خشک وجود مقدار زیادی مواد مغذی است که برای بدن بسیار مفید است.

در میوه خُشک مواد مغذی بسیاری وجود دارد؛

این مواد مغذی از میوه ای تا میوه دیگر متفاوت است. ولی در تمامی این محصولات وجود دارد.

جهت مشاهده قیمتها به صفحه محصولات میوه های خشک ما رجوع کنید.

ر.ک: منبع داخلی

منبع خارجی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *