مـطالب فــروشـگـاه
آموزش نحوه مدیریت فصلی نرخ تبدیل (Conversion Rate) وبسایت.
آموزش مدیریت فصلی نرخ تبدیل (Seasonal CRO): چگونه در تابستانِ گرم و زمستانِ داغ، سایت را پولساز نگه داریم؟
آیا تا به حال دیدهاید که ف...
میوههای خشک با بیشترین میزان آهن و مس برای مقابله با کمخونی.
بهترین میوههای خشک خونساز: بمب آهن و مس برای درمان کمخونی (تیم مهندسیِ خون)
احساس خستگی دائم، ریزش مو، رنگپریدگی و سرگیجه؛ اینها ع...
تکنیکهای اثرگذاری رنگهای گرم (قرمز، نارنجی) در صفحات فرود محصولات خشکبار.
روانشناسی قرمز و نارنجی در سایت خشکبار: تکنیکهای افزایش فروش با رنگهای گرم (آتشی که نمیسوزاند، میفروشد!)
آیا تا به حال دقت کردهای...
بررسی مزایای رقابتی تولیدکنندگان کوچک نسبت به برندهای بزرگ (تولید سفارشی).
چرا تولیدکنندگان کوچک خشکبار برنده میشوند؟ مزایای تولید سفارشی در برابر برندهای بزرگ (جنگ قایق تندرو با کشتی بخار)
وقتی یک تولیدکننده...
چگونگی اخذ کدپستی ۱۰ رقمی و کد رهگیری مرسولات برای کسبوکار پستی.
راهنمای دریافت کد پستی ۱۰ رقمی و پنل پستی: لجستیک خودکار برای فروشگاه اینترنتی (خداحافظی با صف اداره پست)
در یک فروشگاه اینترنتی موفق،...
راهنمای عملی برای عکاسی پرسرعت (Time-Lapse) از فرآیند خشک شدن میوه.
آموزش ساخت ویدیو تایملپس (Time-Lapse) از خشک شدن میوه: جادوی ۱۰ ثانیهای (رقصِ آب و زمان)
در دنیای تولید محتوا، برخی ویدیوها هستند که...
روشهای طراحی “مگامنو” (Mega Menu) مؤثر برای فروشگاههای دارای تنوع زیاد محصول.
معجزه فیبر بتا-گلوکان: چگونه ترکیب جو دوسر و آجیل، قلب شما را بیمه میکند؟ (صبحانهای برای نجات زندگی)
بیماریهای قلبی، قاتل شماره یک ...
بهترین زمان آبیاری درختان میوه برای دستیابی به بالاترین کیفیت میوه خشک.
هترین زمان آبیاری درختان میوه برای تولید خشکبار: مهندسی قند و بافت (آب کمتر، کیفیت بیشتر)
در کشاورزی سنتی، باور عمومی این است: "هرچه آ...
بهترین زمان آبیاری درختان میوه برای دستیابی به بالاترین کیفیت میوه خشک.
حتماً امیررضا جان. این موضوع، موتور محرک سئو برای سایتهای فروشگاهی است. در سایتهای خشکبار، ما صدها محصول داریم (مثلاً پسته ۱۰۰ گرمی، ...
چگونگی تولید محتوای متنی و بصری برای جذب مشتریان B2B (کافیشاپها و هتلها).
راهنمای تولید محتوای B2B خشکبار: چگونه به کافهها و هتلها بفروشیم؟ (زبانِ سود و منطق)
فروش یک بسته پسته به یک خانم خانهدار، با فروش ...
معرفی استانداردهای بینالمللی رطوبت برای جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس.
استانداردهای رطوبت برای توقف قارچ آسپرژیلوس و آفلاتوکسین: مرز ایمنی ($a_w$) (خط قرمز صادرات)
در صنعت خشکبار، ترسی بزرگتر از "کرمزدگی"...
تحلیل روانشناختی تصاویر پسزمینه (Background Images) در صفحات محصول خشکبار.
روانشناسی تصاویر پسزمینه در صفحات محصول خشکبار: بومِ نقاشی فروش (صحنهسازی برای پسته و انجیر)
وقتی مشتری وارد صفحه محصول "چیپس پرتقال...
بارگذاری پستهای بیشتر
در حال بارگذاری...
عضویت در خبرنامه


