۰
ويژه پخت و پز

میوه خشک های ویژه پخت و پز

لیموترش و پرک لیمو

بهترین برای عطر و ترشی غذا، لیمو عمانی خوش عطر تر از لیمو سنگی، پوست لیمو باعث عطر و مغز لیمو(پرک یا گل لیمو) باعث ترشی غذا میشه.

پیاز خشک و پودر پیاز

پیاز خشک همان کاره پیاز داغ را می کند. پودر پیاز برای عطر غذا و رفع بوی زحم مرغ و گوشت مناسب است. باید پیاز خشک رو خیلی سریع تفت داد تا نسوزد، بعضی ها یکم رطوبت به پیاز خشک میدن تا نسوزه، دردسر نگه داری پیاز خشک خیلی کمتر از پیاز تازه است و از لحاظ قیمت هم به صرفه تره

گوجه خشک و پودر گوجه

همان کاره گوجه را میکند و درضمن پودر گوجه هم میتونه جای رب گوجه رو بگیره، ممکنه گوجه بخرید و بمونه و خراب بشه ولی گوجه خشک و پودر گوجه هیچ وقت خراب نمیشوند.
کار با پودر گوجه یک سری قلق داره که بعدا آموزش میدیم…

سیر خشک و پودر سیر

سیر خشک برای مناطق مختلف با عطر متفاوت است که سیر خشک همدان یکی از بهترین ها محسوب می شود. پودر سیر از بهترین چاشنی ها برای رفع بوی زحم مرغ و گوشت است.
پودر سیر هم تقلبی اش تو بازار زیاده ولی پودر سیر ما شدیدا معطر هست. خواص سیر و مشتقاتش هم خیلی زیاده که با یه سرچ ساده میتونید ببیند.

 

 

زرشک و آلو خورشتی

زرشک پفکی داره و اناری که پفکی مرغوب تر هست
آلو خورشتی ریز و درشت داره، آفتاب خشک (تیره) و روشن داره درضمن رطوبت آلو هم تو قیمتش موثره

موسیر خشک و پودر پاپریکا

موسیر برای ترشی و ماست و برخی غذا ها استفاده میشه که درشت (پلاک) و ریز داره
پودر پاپریکا بسته به رنگ فلفل دلمه ایش هست، سبز یا قرمزه میتواند باشد. مهم ترین چاشنی برای عطر غذا (مخصوصا مرغ و گوشت)

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X